tirsdag den 10. februar 2015

PEP RALLY

24. NOVEMBER 14 · 22:37





Jeg tror helt at jeg har glemt at fortælle vores pep rally tradition.
Så når vi har en football kamp, har vi en pep rally om morgenen, hvis kampen er lørdag er det bare fredag morgen, men ellers er det morgenen på samme dag som kampen.
Så skolen starter 7.25, men kl. 7 starter pep rallyen. det er også omkring kl. 7 de fleste elever kommer til skolen, da det er der skolebusserne ankommer til skolen.
Det er lidt forskelligt hvad der bliver vist til pep rallyerne, men somreglt er det cheerleaderne det lave deres heppeserier, the Cadettes der danser og en lærer eller skole inspektøren der snakker og nogen gange laver maskotterne lidt eller så sker der noget andet, mens bandet spiller. Så slutter vi af med et spirittrain, hvor vi har cheerleaderne til at gå forest og danser med the Cadettes lige bagved, så har vi nogle stykker der spileller på trommer og så går football spillerne bagved og til sidst kan alle vi andre gå, vi går til den ende ende af skolen og så til den anden ende. Det er en pep rally.















Så her i sidste fredag, havde vi en black out pep rally, fordi vi nåede til 2. runde af playoffs. Det var lidt anderledes, så der var ikke noget om morgenen, men i stedet var det i syvende periode og så var det kun for juniors og seniors. Vi havde alle taget hvidt tøj på og så fik vi udelt et kænklys hver, så blev lyset slukket og de havde nogle specielle lamper der lyste så ens hvide tøj lyste op. Så dansede the cadettes og der blev vist et helt show for os. Det var ret fedt!

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar