lørdag den 8. november 2014

SÅ AMERIKANERE!

11. OKTOBER 14 · 19:15

Når de kører i bil, er dørerne altid låst. Det er for sikkerheden, så andre ikke kan komme ind udefra når du holder stille ved et kryds.
De må også gerne højresvinge i alle kryds, selvom der er rødt lys.
De har vejbaner til U-sving.
Jeg synes alle amerikanerne læser  hurtigt. Min 7 årige søster læser hurtigere end mig!…
Af en eller anden grund har de en rigtig god balance.
Her over siger de ikke to hundredeogtolv (212), de siger bar to tolv (2 12), de siger ikke to tusindeogfjorten (2014) men tyve fjorten (20 14). Man kan også godt blive forvirret om det koster 250 dollars eller 2,5 dollars.
Noget af det aldermest forvirrende er i matematik, for det her: 2,500 er to tusindeogfemhundrede og det her: 2.500 er to og en halv. De bytter rundt på komma og punktum i matematik.
Der er mange sten og meget glitter på pigernes jeans.


De kan også godt lide store bælter og støvler, det er dog ikke lige så mange der bruger dem til hverdag, som der er der bruger jeans med glitter.
Ellers er det også meget populært at gå i de her nike shorts i forskellige farver.
Amerikanerne er jo meget stolte, så de kan sagtens finde på at tage en trøje på med det amerikanske flag eller Texas’ flag. Jeg har også set piger med smykker der ligner Texas.

Alle pigerne har et par af de her jandels, de skulle være rigtig behagelige og koster 8 dollars. Det er også helt okay at have sokker i de her sandaler.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar